A Vaillant gázkazán

Vaillant kazánok

A Vaillant kazánok a legismertebb gázkazánok egyike.

A családi házak, a társasházi lakások egyedi gázfűtésének terjedésekor már jelen volt ez a kazán a hazai piacon. Ma is a népszerű kazánok közé tartozik. Szinte valamennyi gázkazán szerviz vállalja valamennyi Vaillant kazán szervizelését, javítását, karbantartását. Így teszünk mi is.

Vállaljuk valamennyi Vaillant kazántípus szervizét, javítását, karbantartását Budapesten. A kazántechnológia fejlődésével a felhasználói igényeknek megfelelően a Vaillant kazánokból is rendelkezésünkre állnak az egyszerűbb típusoktól a legmodernebb prémiumkategóriás készülékek széles palettája. A kéménybe köthetőektől a kémény nélküliekig. A kazángyártó nagy figyelmet fordít környezetünk védelmére, a hatékony energiafelhasználásra, és természetesen az esztétikus kivitelre is.

Vaillant

A Vaillant gázkazánok tökéletesen illeszthetőek a hatékony fűtési rendszerekhez, hőközpontokhoz, szolár rendszerekhez. Az intelligens kondenzációs technikának, és a moduláris bővítési lehetőségeknek köszönhetően, környezetkímélő energiatakarékos fűtési rendszer alakítható ki a társasházi lakásoknál, a családi házaknál, de a komplett társasházi fűtések esetén is.

A Vaillant kazánok teljes típusválasztékát nem sorolnánk fel, az megtalálható a gyártó honlapján. De egy pár szót ejtenénk mégis a leggyakoribb típusokról, a fali kazánokról.

A Vaillant fali kazánoknak alapvetően három csoportja van.

  • Pro Kéményes és zárt égésterű kazánok 24 KW teljesítménnyel.
  • Plus Kéményes és zárt égésterű kazánok a magasabb műszaki igények kielégítésére 12-20-24-28 kW-os teljesítményekkel.
  • Kondenzációs Az ecoTEC kondenzációs készülékcsalád a pro és a plus teljesítmény kategóriákban akár 65 KW-ig, fűtő és kombi kivitelben. A legmodernebb és leghatékonyabb gázkazánok.