Gázkészülékek

Gázkészülékek javítása, beüzemelése. Gázkészülék szerviz.

Termomax kazán

Termomax kazán

A Termomax nem egy egyszerű kazángyártó, vagy kazán típus!

Termomax-color_bojlerA Termomax az ésszerű, takarékos energiafelhasználás komplett rendszere. A gázkészülékek, legyen az kazán, konvektor, vagy egyéb készülékek, egy fűtéstechnikai rendszer elemei.

A gázkészülékek tökéletesen kielégítik a legmagasabb komfort, műszaki tartalmi és dizájn igényeket is. A termékek között minden igényre, fűtési rendszerre megtaláljuk a megfelelő kazánt, gázkészüléket, illetve egyéb tartozékokat, elemeket.

Legyen az új fűtési rendszer vagy a régi rendszernél szeretnénk kazánt cserélni, a Termomax kazán az egyik legjobb választás. A hosszú élettartamot a felhasználók, a minőségi szervizhálózatot és alkatrész utánpótlást a gázszerelő kollégáink tanúsítják.

A gázkonvektorok

Gázkonvektorok

A konvektorokat többféleképpen csoportosíthatjuk.

Az égéstermék elvezetése és az égéshez szükséges levegő bevezetése alapján alapvetően két csoportba sorolhatjuk a konvektorokat.

A kéményes konvektorok.

Ezen gázkonvektorok égéstermékének elvezetése a kéménybe történik, az égéshez szükséges levegőt sajnos a lakából nyerik, ezért különösen fontos a helység megfelelő szellőzése. Ez a konstrukció elég veszélyes. Az újabb gázkonvektorokba már a gyártók beépítettek egy biztonsági érzékelőt, amely az égéstermék visszaáramlása esetén lekapcsolja a készüléket. Jó, ha tudjuk, ez az érzékelő beépíthető a régebbi készülékekbe is, így biztonságosabbá tehető az üzemeltetésük. Minden típusnál fontos a rendszeres karbantartás, de a kéményes gázkonvektor karbantartása kiemelten fontos.

A parapetes konvektorok (zárt égésterű).

A Vaillant gázkazán

Vaillant kazánok

A Vaillant kazánok a legismertebb gázkazánok egyike.

A családi házak, a társasházi lakások egyedi gázfűtésének terjedésekor már jelen volt ez a kazán a hazai piacon. Ma is a népszerű kazánok közé tartozik. Szinte valamennyi gázkazán szerviz vállalja valamennyi Vaillant kazán szervizelését, javítását, karbantartását. Így teszünk mi is.

A gázkazán

Gázkazán

A lakások, a családi házak fűtését a legnagyobb arányban gázkazánnal üzemeltetik.

A legnépszerűbb megoldás, amikor a lakást saját gázkazánnal fűtik. Ezzel a fűtési megoldással tudjuk a legjobban felügyelni a fűtési költségeket. Az új építésű társasházak esetében egy közös kazánnal látják el a házat, és az üzemeltetési költséget arányosan leosztják. Ebben az esetben is nagyrészt gázkazán üzemelteti a fűtést, készíti a háztartási meleg vizet.

A gázkazán előnyei.

A gázkazán alkalmazásának előnye a tiszta üzemeltetés, a tüzelőanyagot nem kell tárolnunk, és olcsóbban fűtünk vele a gázkonvektorhoz vagy a villanyfűtéshez képest. De ne feledkezzünk meg a fa, illetve széntüzeléssel legnagyobb előnyéről, miszerint kevésbé szennyezzük a környezetünket.
További előny a hagyományos vegyes tüzelésű kazánokkal szemben, hogy kevesebb karbantartást igényel. Igaz, a gázkazán karbantartását, szervízelését csak szakképzett szerelő tudja elvégezni.

Az alkalmazott gázkazánok fajtái.

Gázkészülék szerviz

Gázkazánok javítása, szervizelése.

Gázkészülékek, gázkazánok szervizelése, javítás, karbantartása.

A Budai Gázszerviz évek óta foglalkozik gázkészülékek javításával, szervizelésével Budapesten és környékén. Segítségére lehetünk a legmodernebb gázkazán karbantartásától a gázkonvektorok, gázbojlerek javításáig. Kiváló szerelőink nagy gyakorlattal és szakmai ismerettel szakszerűen megjavítják, karbantartják a gázkészülékét.

Számtalan gázkészülék, gázkazán gyártóval vagyunk szerződésben, az általuk gyártott készülékek szervizelésére. Ezáltal biztosított számunkra az alkatrészellátás, a folyamatos szakmai továbbképzés az újabb készüléktípusok esetében.