Gázszerelés, kivitelezés

Gázszerelés, kivitelezés

Gázszerelés, gázvezeték kiépítése, szerelése, felújítása, átépítése.

Az ingatlanunkon történő gázvezetékek szerelése, minden esetben szakképzett gázszerelő szakembert igényel. A gázszerelés, a gázbekötés, a gázvezetékek kiépítése, kivitelezése minden esetben engedélyköteles. A Budai Gázszerviz munkatársai rendelkeznek a gázszereléshez szükséges szakmai jogosultságokkal, de a gázszolgáltatónál történő engedélyezési eljárást is nyugodtan ránk bízhatja.

Vállaljuk a lakása, családi háza gázhálózatának szerelését a tervezéstől az átadásig, illetve a gázkészülékek beüzemeléséig. A biztonságos, az érvényes szabványok szerinti gázszerelés nem lehet kérdés egyetlen kivitelezés alkalmával sem. Vállalkozásunk rendelkezik valamennyi szükséges felszereléssel a gázvezetékek, a gázkészülékek előzetes vizsgálatának, nyomáspróbájának elvégzéséhez.

Legyen az, lakásfelújítás, vagy családi házépítés, Önnek nem kell külön gázvezeték szerelőt, gázkészülék beüzemelőt, gázszervizest keresnie, ezt mind ránk bízhatja. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy a gázszereléssel kapcsolatos valamennyi munkafolyamatban a segítségére lehessünk. A gázszerelés kivitelezési szolgáltatásunk jelenleg Budapesten és környékén érhető el.

Keressen bennünket, velünk nem lesz „gáz” a gázszereléssel!